HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

NFL Fantasy Football - Keeper draft

2007.09.07. 17:41 Höri


Mámoros hangulatban kalauzollak el benneteket a rackasheeps csapatának közegébe, mivel ma hajnalban, az NFL szezonnyitón, kedvenc gárdám a Colts 41-10 arányban lemosta a Saints gárdáját. Div2-es csapatomnak ráadásul Addai szállított 21 pontot, de erről majd a maga idejében...

Keeper! 14-en gyűltünk össze ismét. Az nfl.hu division I és a division II egy amolyan all-star csapata verődött össze, hogy egy több évre átnyúló ligát hozzon létre. Ugyanis a keeper ligában max. 10 játékost átvihetünk a következő szezonra!

Nálam így fest a csapat, ami inkább a jövő gárdája, mint a mostanié:
QB:Carson Palmer (Bengals), Jason Campbell (Redskins) Palmert ha nem éri újabb súlyos sérülés, képességei alapján 10 évig vígan franchise QB maradhat. Ám ha valami lelné, a fiatal, agilis Campbell is beérhet akár már idén.

RB: Reggie Bush (Saits), Warrick Dunn (Falcons), Vernand Morency (Packers). Tök utolsó voltam a draftlistán, de Bush megmaradt addig. Ő a jövőre nézve előny lehet ha nálam van, addig meg tűröm,ha 2 (kettő) pontot csinál összesen 1-1 meccsen, mint pl ma... Dunn már kifelé megy a ligából, de kell a pont már idén is. Norwood nem fogja kiszoritani Atlantában... Morency tipikus 3rd fantasy HB. Nincs is komolyabb célom vele a bye week lyuk betömésnél.

WR: Santana Moss (Redskins), André Johnson (Texans), Anquan Boldin (Cards), Muhsin Muhammad (Bears)
Johnson div2-ben is nálam van, remélem érzi a bizalmam... Moss nagy kedvencem, muszáj volt behúznom. 1 évre jó. Boldin a Cards sztár elkapó egységének másik fele Fitz mellett, aki a Wombatoknál nálam van. Így akárkinek lesz jó meccse, egyik ligában jól járok. Muhammad meg majd kezd ha Grossman túllépett önmagán. Bár ha ő INT-et dob, az Muhammadtól nem von le pontot...

TE: Benjamin Watson (Pats). Bízom Tom Brady kezében. DT: Marcus Stroud (Jax), Casey Hampton (Steelers), Rocky Bernard (Seahawks) A DT-k sose csinálnak pontot, de ha már vannak, legyenek nagy nevűek. DE: Jason Taylor (Dolphins), Derrick Burgess (Raiders), Aaron Smith (Steelers) Taylor ismét nálam. Ő mindig jó... Burgess pass rusher adottságai nekem is jól jöhetnek. Smith isteni backup.

LB:Terrel Suggs (Ravens), Trent Cole (Eagles), Gerald Hayes (Cards), Shaun Phillips (Chargers) Suggs és Hayes helye egyértelmű, büszke is vagyok rájuk. Cole talán korai pick volt, de néha kell a kockázat.

CB: Antoine Winfield (Vikings), Madieu Williams (Bengals), Renaldo Hill (Dolphins) 3 kezdő szintű CB, Madieu mondjuk S-t játszik, de az tán mégjobb.
S: Kerry Rhodes (Jets), Ed Reed (Ravens), Michael Griffin (Titans) Rhodes nagy fogás, Reed fantasyben nem sokat ér,de remélem beindul. Griffin a jövőbe tekintés eredménye. K: Josh Brown (Seahawks) P: Andy Lee (49ers) Ők maradtak. Nagy jelentőségük nincs. HC nincs keeperben mert több évre nem lehet az erőviszonyokat megjósolni...

Legközelebb az 1.forduló eredményeivel jelentkezem.

Szólj hozzá!

Címkék: draft fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr14159714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása