HTML

Fantasy sport

Kispad a fantasy sportok labirintusában.

Friss topikok

Fantasy bajnokságok

Torres mindenhol - FPL Kispad 5.

2007.09.05. 08:23 hulk


Új első helyezetteket köszönthetünk, ami a játék jelenlegi szakaszában azért nem olyan különleges dolog, hiszen még nincsenek akkora különbségek. Ugyanakkor a kezdeti szerencsés kiválasztás után, már egyre nagyobb szerepet kapnak az új igazolások.

Az egyik legszebb magyar kosaras hölgy csapatát többen is megelőzték, így a hazai versenyben másodmagával Bognár Zoltán vezet. 251 pontot szorgoskodtak össze játékosai és eddig ötször cserélt. Sőt az utolsó alkalommal mindjárt kettőt, hiszen nem csak a kapus posztot erősítette meg, de Carvalho helyett Terryt is behozta a védelembe. Ez a hátsó alakzat nagyon erősnek tűnik, a középpályán Carsley viszont véleményes.

BFC Siofok: Van der Sar – Terry, Dunne, Ferdinand, Shorey – Fabregas, Carsley, Gerrard, Smertin – Torres, Forssell    

Az abszolút ranglistán a legjobbak már átlépték a 300 pontot. Semmi pánik ez még behozható, vagy nem. A legtöbbet, pontosan 308-at egy bizonyos Isaac Spiers szerezte Angliából. A hétvégi teljesítménye, azért is kimagasló mert nála sem játszott Lampard, sőt még Giggs sem. Viszont elől és hátul a legjobb formában (pontszerzésben) lévő focistákat birtokolja. Csak ebben a fordulóban a csatár trió 40 egységet hozott neki.

Azért a Lescott Hyypia és a Fabregas Giggs cserét nem igazán értem. És nála is bent van még Distin, hehe.

Spike Atletihc: Van der Sar – Ferdinand, Distin, Richards, Hyypia – Noble, Oakley, Mallbraque – Torres, Anelka, Yakubu

Szólj hozzá!

Címkék: fantasy sport

A bejegyzés trackback címe:

https://fantasysport.blog.hu/api/trackback/id/tr88157444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása